Kiosko y Más

Cadascú pel seu cantó

Aquest estiu és el primer que aquestes ja exparelles de famosos passen separats

Les estadístiques ens recorden cada any que després de l’estiu els divorcis i les separacions augmenten. Però al món dels famosos la pandèmia ha fet estralls, i moltes parelles s’estalviaran un últim estiu en comú: són unes quantes les ja exparelles que passaran les seves primeres vacances cadascú pel seu cantó.

N’hi ha que han girat full tan ràpid que, acabats de separar, ja gaudiran de l’estiu amb una altra companyia. És el cas de Jennifer López i Ben Affleck, que, després de trencar amb Álex Rodríguez i Ana de Armas, respectivament, ja han consolidat la relació i passen l’estiu en companyia dels fills que sumen entre tots dos: dos ella i tres ell.

D’altres feia tant temps que estaven junts que costa imaginar-los fent vacances per separat, com el presentador Ramón García i Patricia Cerezo, que el 13 de juliol van firmar el divorci després de 24 anys casats i dues filles en comú. El presentador continuarà amb la seva rutina de treball, i es desplaçarà cada dia a Toledo, on grava el seu programa En compañía, mentre que la Patricia passarà l’estiu a Cadis. També feia més de vint anys que estaven junts Bertín Osborne i Fabiola Martínez, que, amb dos fills en comú, viuran el seu primer estiu per separat.

Una de les ruptures de l’hivern va ser la de Sara Carbonero i Iker Casillas. A ella ja la relacionen amb el cantant Kiki Morente, i el futbolista ha compartit imatges al seu Instagram en què passa uns quants dies de relax a Mèxic. Tot i això, malgrat que ja no mantinguin una relació sentimental, no seria estrany veure la periodista i l’exfutbolista passant alguns dies d’estiu

plegats, com va passar fa poc en un casament a Valladolid, ja que han demostrat en tot moment que volen mantenir la cordialitat pel bé dels seus fills, Martín i Lucas. Estan en la mateixa situació Amelia Bono i Manuel Martos, que, amb quatre fills molt petits en comú, continuen vivint sota el mateix sostre malgrat la separació.

L’exfutbolista Santiago Cañizares i la seva dona, Mayte García, també van anunciar la separació fa uns quants dies després de 13 anys de matrimoni. Junts han tingut quatre fills, Sofía, India, Martina i Santi, que va morir fa tres anys per un càncer quan només tenia 5 anys.

A l’altra banda de l’Atlàntic, després de set anys de matrimoni i quatre fills en comú, Kim Kardashian i Kanye West van decidir al febrer seguir camins separats. La que era una de les parelles més mediàtiques del món s’esfondrava aquest hivern després d’un any lluitant per salvar un matrimoni en què la celebrity se sentia “atrapada”, segons va confessar.

Els estius junts també s’han acabat per a Anne Igartiburu i Pablo Heras-Casado. Després de sis anys de relació, cinc de matrimoni i un fill en comú, la presentadora de televisió i el director d’orquestra afronten aquestes vacances cadascú pel seu cantó. Com l’actor Imanol Arias i Irene Meritxell, que es van separar a començaments de maig després d’onze anys junts i tres de matrimoni.

Els que tenen fills en comú podrien compartir algun dia de l’estiu pel bé dels nens

VIURE | GENT

ca-es

2021-07-27T07:00:00.0000000Z

2021-07-27T07:00:00.0000000Z

https://lectura.kioskoymas.com/article/282024740292865

La Vanguardia