Kiosko y Más

El gran casament de lady Kitty Spencer

La neboda de la princesa Diana de Gal·les es casa amb un magnat de la moda

Lady Kitty Spencer va reforçar la idea que l’amor no té edat, origen ni religió aquest cap de setmana. La neboda de la princesa Diana de Gal·les es va casar amb el multimilionari magnat de la moda Michael Lewis, que té més de 30 anys que ella, en una sumptuosa cerimònia dissabte a Roma després de dos anys de discreta relació.

La núvia, de 30 anys, va lluir un disseny espectacular de Dolce & Gabbana –marca per a la qual fa de model a la passarel·la i de què també és imatge– de punta i d’inspiració victoriana. Va decidir no coronar-se amb la tiara Spencer, la que va completar el look nupcial de lady Di, i a canvi va optar per un recollit per a la cerimònia i per una cua informal, semblant a la que va portar Meghan Markle el dia que es va casar, per als altres quatre conjunts que els dissenyadors italians havien concebut perquè portés tot el cap de setmana.

Michael Lewis, de 61 anys, és tres anys més gran que Charles Spencer, el pare de la núvia. Són les primeres núpcies per a lady Kitty i les segones per a Lewis, que, a més a més, té tres fills d’edat adulta fruit del seu matrimoni amb Leola, amb qui es va casar el 1985.

La cosina dels prínceps Guillem i Enric, que no van assistir a la cerimònia, va canviar de religió per poder passar per l’altar amb el seu enamorat, ja que ell practica la jueva. Kitty va decidir passar els últims mesos llegint els textos sagrats, com la Torà, i fent el curs per convertir-se al judaisme.

La parella va intercanviar vots a la Villa Aldobrandini, també coneguda com a Belvedere, una finca espectacular ubicada a la ciutat de Frascati.

La núvia no va fer la clàssica entrada fins a l’altar del braç del seu pare, sinó que van ser els seus germans Louis Spencer, el vescomte Althorp i Samuel Aitken els que la van acompanyar.

Molt reservada pel que fa a la seva vida privada, lady Kitty Spencer encara no ha parlat de la seva relació amb Michael Lewis i ha estat d’allò més discreta des que el 2019 es va descobrir el vincle sentimental.

Malgrat que Kitty va néixer a Londres, es va criar després del divorci dels seus pares a Sudàfrica, lloc on va néixer el seu marit. Dels 13 nebots de la desapareguda lady Di, és la que ha destacat més.

La filla del comte Spencer formalitza la relació amb Michael Lewis, trenta anys més gran que ella

VIURE | GENT

ca-es

2021-07-27T07:00:00.0000000Z

2021-07-27T07:00:00.0000000Z

https://lectura.kioskoymas.com/article/282076279900417

La Vanguardia