Kiosko y Más

David Beckham, interrogat per policies italians que s’acaben fotografiant amb ell

David Beckham ha viscut un estrany episodi durant les seves plàcides vacances en iot per la costa d’Amalfi. L’exfutbolista va veure pertorbada la seva pau amb l’arribada de la policia. La raó? Els seus fills Cruz i Harper Beckham duien a terme una activitat que, per la seva curta edat, tenen prohibida.

Així ho afirma la premsa britànica, que es fa ressò d’unes fotografies que recull The Sun en què es pot veure el futbolista parlant amb uns agents. La xerrada va durar al voltant de 45 minuts i finalment el tema va quedar en un simple tràmit de comprovació i advertència. Pel que sembla la policia s’hi va acostar quan va veure Cruz, de 16 anys, i Harper, de 10, conduint unes motos aquàtiques. A Itàlia cal ser major d’edat per poder practicar aquesta activitat.

“Cruz i Harper van agafar les motos i al cap de cinc minuts va arribar una barca de la policia”, afirma un testimoni dels fets. La mateixa persona explica que així que la policia s’hi va acostar, el marit de Victoria Beckham va cridar als seus fills i aquests van deixar les motos aparcades. “En David prenia el sol i de seguida va deixar la gandula per baixar i gestionar el que passava”, afegeix. La conversa amb els agents va ser amigable, va durar menys d’una hora i l’esportista fins i tot els va ensenyar uns documents que aquests, probablement, li havien demanat.

“Tant Cruz com Harper portaven les armilles salvavides i eren molt a prop del iot, de manera que és difícil veure on hi havia el problema”, ha afegit la font. El més còmic de la situació és que, després de comprovar que tot estava en ordre, els agents van acabar demanant a David Beckham que es fes algunes selfies amb ells.

VIURE | GENT

ca-es

2021-07-27T07:00:00.0000000Z

2021-07-27T07:00:00.0000000Z

https://lectura.kioskoymas.com/article/282106344671489

La Vanguardia