Kiosko y Más

Djokovic, contra la maledicció olímpica, continua amb pas ferm

El serbi s’enfrontarà a l’espanyol Davidovich

Novak Djokovic ho vol tot. Envalentit per la ratxa de tres grans seguits, pot aconseguir una cosa que ningú més no ha fet: aixecar tots els títols del Slam i l’or olímpic el mateix any. Però per això el serbi ha de posar fi a la maledicció dels Jocs. A Pequín el va batre Rafa Nadal en semifinals, tot i que després va ser bronze. Pitjor va acabar a Londres, quan va quedar quart després de caure contra Del Potro. Aquell dia, rabiós, va trinxar totes les raquetes.

I a Rio es va emportar un desengany monumental no passant de primera ronda. Es va veure sorprès altre cop pel tennista argentí i va marxar de la pista plorant. Sentia que havia decebut els seus paisans i estava amoïnat per la lesió al colze.

En el quart intent el serbi avança ferm. Unes hores abans del partit d’ahir va entrar tranquil·lament al menjador dels jugadors, un envelat que dona al carrer, com un més, sense ínfules de número 1. Va sortir d’allà per descansar i escalfar-se i després va superar l’alemany Jan-Lennard Struff per 6-4 i 6-3. Sense espreme’s, dosificant els esforços i pressionant en els moments necessaris per trencar el servei del rival i no passar conflictes.

El balcànic, absents els veterans Nadal i Federer, és el favorit absolut. Però ho haurà de demostrar. A vuitens es creua amb Alejandro Davidovich. L’espanyol va aconseguir una treballada victòria per imposar-se a l’australià John Millman per 6-4, 6-7 (4) i 6-3.

No estarà sol en aquesta ronda, ja que Pablo Carreño també va sobreviure després de batre el croat Marin Cilic per 5-7, 6-4, 6-4. El següent obstacle de l’asturià serà l’alemany Dominik Köpfer.

ESPORTS

ca-es

2021-07-27T07:00:00.0000000Z

2021-07-27T07:00:00.0000000Z

https://lectura.kioskoymas.com/article/282381222578433

La Vanguardia